Over Winnie

Op deze pagina kun je meer lezen over mijzelf, mijn achtergrond/opleidingen en de activiteiten die ik zoal onderneem. Als natuurgeneeskundig therapeut, Reiki trainer en medium beschik ik over een combinatie van vaardigheden die heel krachtig is gebleken om mijn cliënten te kunnen helpen en begeleiden.

Holistisch natuurgeneeskundig therapeut

Als holistisch natuurgeneeskundig therapeut zet ik mijn kennis, ervaring en intuïtie in om je verder te helpen. Ik help je inzicht te krijgen in wat er voor jou nodig is om gezonder, krachtiger en gelukkiger te worden. In elke rol die je vervult. Als ouder of verzorger, als partner, in je werk of als ondernemer. Leg me gerust je uitdaging voor, ik help je graag.

Reiki Trainer

Mijn werk als therapeut wissel ik af met het geven van Reiki trainingen via Reiki College. Reiki is een oorspronkelijk Japanse geneeswijze waarbij energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Een liefdevolle manier om lichaam en geest te helen. Reiki activeert en versterkt het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en te genezen.